Netherlands-Asia Honours Summer School

29 november 2018

China is één van de snelst groeiende landen in de wereld. Toch komen nog maar weinig Nederlandse studenten in aanraking met dit belangrijke land. Om Nederlands talent voor te bereiden op de internationale arbeidsmarkt en vanwege de toenemende vraag naar kennis van de Chinese cultuur, is het belangrijk dat Nederlands talent de kans krijgt China te ervaren.

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) biedt jaarlijks 100 excellente bachelorstudenten van alle Nederlandse universiteiten de kans om China vanuit een Academisch, Business en Cultureel (ABC-programma) perspectief te ervaren. Deze studenten worden in Nederland klaargestoomd voor een consultancy-project van één van onze partners en voor een summer school aan een prestigieuze Aziatische universiteit die afgesloten wordt met de NAHSS business- en cultuurweek in Shanghai.

Wil jij deze zomer China op academisch, business en cultureel niveau ontdekken? Wil jij toonaangevende multinationals bezoeken, een consultancy project uitvoeren voor één van onze partners en studeren in Beijing, Chengdu, Hongkong of Shenzhen? Ben jij een ambitieuze, open-minded en ondernemende 2e/3e/4e jaars bachelorstudent?

Dan is de NAHSS perfect voor jou! De aanmeldingsperiode voor de NAHSS 2019 loopt van 1 december t/m 8 januari.

Zie ook de website: www.nahss.nl voor meer informatie.