Lid worden van Froude

Op deze pagina kun je je aanmelden om lid te worden van het Scheepsbouwkundig Gezelschap "William Froude".

For an English version please fill in this form and send it to secretaris@froude.nl

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Je persoonlijke gegevens hebben we nodig om je te kunnen identificerenAdresgegevens

Deze gegevens gebruiken we voor het versturen van verzendingen, zoals bijvoorbeeld het kwartaalblad Boegbeeld.
Communicatiegegevens

De communicatiegegevens worden gebruikt om, hoe kan het ook anders, met je te kunnen communiceren via e-mail of telefoon.


Studiegegevens

Je studiegegevens hebben we nodig om te controleren of je ingeschreven staat bij de studie Maritieme Techniek op de TU Delft en voor het indelen van (een) commissie(s) binnen het Scheepsbouwkundig Gezelschap "William Froude".
Indien je niet staat ingeschreven bij de studie Maritieme Techniek op de TU Delft is het helaas niet mogelijk om lid te worden van het Scheepsbouwkundig Gezelschap "William Froude". 
Financiële gegevens

Je financiële gegevens worden gebruikt om je betalingen te kunnen verwerken.Voorwaarden lidmaatschap

Om lid te worden van het S.G. "William Froude" dien je akkoord te gaan met de voorwaarden voor het lidmaatschap en de privacy policy.
Klik hier om de voorwaarden voor het lidmaatschap en hier om de Privacy Policy te downloaden en in te zien.

Je kunt de toestemming voor de opslag en het gebruik van deze gegevens intrekken bij het bestuur van het Scheepsbouwkundig Gezelschap “William Froude”. Stuur hiervoor een mail naar secretaris@froude.nl
Automatische betalingen

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan het Scheepsbouwkundig Gezelschap “William Froude” om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van maximaal €30,- van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van de penningmeester van het Scheepsbouwkundig Gezelschap “William Froude”.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.