Opgelet Eerstejaars!

25 april 2016Commissaris Onderwijs

Ambities om op exchange te gaan tijdens je minor

Heb je interesse om tijdens je minor aan het begin van je derde jaar naar het buitenland te gaan? Leuk, we kijken uit naar je komst bij de international office in de toekomst!

Je kunt je nu alvast oriënteren naar de mogelijkheden die we bieden op onze website: http://studenten.tudelft.nl/en/students/faculty-specific/3me/study-abroad/
Let goed op de website hierboven wanneer de deadline is volgend jaar. Dat kan anders zijn dan dit jaar.
Het is van groot belang dat je nu al weet dat je in het bezit moet zijn van je volledige eerste jaar om een mogelijkheid te hebben naar het buitenland te gaan. De deadline voor aanmelding zal zijn in december of januari en op dat moment moet je alle ECTS van je eerste jaar binnen hebben.
Voor de NON EU plekken zijn we echt op zoek naar zeer goede studenten met goede cijfers en eventueel extra curriculaire activiteiten binnen of naast de studie.
In november vind de jaarlijkse study abroad week plaats waar we veel uitleg geven over de mogelijkheden om in het buitenland te gaan studeren. Hierover volgt nog meer informatie na de zomer. Mocht je nu al vragen hebben kun je contact opnemen met internationaloffice-3me@tudelft.nl