't Lagerhuysch beheer

Wij zijn het 27e Lagerhuysch Beheer. Wij beheren een jaar lang de mooiste bar van Nederland: Het Lagerhuysch! Je kunt ons zien shinen in onze rode blousjes bij de bar. Wij verzorgen de borrels en zorgen ervoor dat alles soepel loopt. De borrels in het Lagerhuysch zijn voor maritiemers, werktuigbouwers en klinisch technologen. Het Beheer bestaat uit 1 waanzinnige Froudiaan, 3 WB'ers en 1 KT'er.

Het 27e beheer bestaat uit de volgende personen

Koen Boerjan (MT)
Roan van Bakel (KT)
Ben Spee (WB)
Robin Koerts (WB)
Peter Klapwijk (WB)


Servaas Sanders (QQ'er Froude)
Jeroen Teurlings (QQ'er Variscopic)
Pim van der Velde  (QQ'er Leeghwater)

Iedere woensdag kun je aan het eind van de middag binnenlopen voor een lekker biertje en een potje tafelvoetbal met je studiegenoten. We hebben niet alleen gewoon bier, maar ook iedere keer weer een ander speciaalbiertje op de tap staan. Daarnaast kun je ook Jillz, wijn, fris en bitterballen bij ons bestellen. Je hoeft niet naar huis om te eten, want dat kan namelijk ook bij ons.

Wij organiseren themaborrels, speciaalbierenborrels en veranderen soms in een sportcafé waar Olympische Spelen en voetbal gekeken kan worden. In de zomer gaan de deuren open en kun je in de zon genieten van je biertje. Kortom het is altijd gezellig en de sfeer is top!

Tot aan de bar!