Boegbeeld Commissie

Het Boegbeeld is het kwartaalblad van S.G. "William Froude". In het blad staat onder andere nieuws van de studievereniging en de faculteit. Hiernaast komen elke editie enkele bedrijven uit de maritieme sector aan het woord. Deze combinatie van studie en bedrijfsleven maakt dat het Boegbeeld een schakel vormt tussen de studenten en de bedrijven binnen de maritieme sector.

Het Boegbeeld vindt zijn oorsprong in de ‘Froude nieuwsbrief’, die tien jaar geleden voor het eerst verscheen. In die tien jaar is het Boegbeeld geworden tot wat het nu is: een full colour magazine dat letterlijk het boegbeeld van de studievereniging is. Vier keer per jaar wordt de oplage van 1050 stuks verspreid onder leden, oud-leden, medewerkers van de TU en bedrijven binnen de maritieme sector. Daarnaast is het Boegbeeld online te bekijken op www.froude.nl/media/boegbeeld.

De Boegbeeldcommissie zorgt ervoor dat elke editie van interessante inhoud wordt voorzien. Dit doet zij onder andere door het (laten) schrijven van artikelen, het afnemen van interviews en het verzorgen van de vormgeving. Daarnaast staat de commissie voordurend in contact met bedrijven die hun bijdrage willen leveren aan het blad.

Op dit moment bestaat de Boegbeeldcommissie uit:

Tycho Melles Voorzitter
Anna de Bever Eindopmaak
Jesper van der Meij Eindopmaak
Tjeerd Schoppink Eindopmaak
Mara Bakker Media redacteur
Joseph Chin Redacteur
Casper Koopman Redacteur
Roy van de Pol Redacteur
Huub Steeghs QQ'er


Indien u contact op wilt nemen met de Boegbeeldcommissie kunt u mailen naar: boegbeeld@froude.nl.