Studiekeuze

Voor je studiekeuze is het van groot belang om je goed te oriënteren voordat je een beslissing maakt.
Bij de studie Maritieme Techniek heeft iedereen wel een idee wat er centraal staat, namelijk boten.
Echter is de studie veel meer dan alleen bezig zijn met leuke boten. Er komt veel wiskunde en natuurkunde te pas in de studie.Een studie kan totaal niet zijn wat je er van verwacht had. Kom daarom vooral een keer langs met een open dag of meeloopdag. Zo krijg je een goed beeld van de studie en weet je beter wat je te wachten staat!

Meeloopdagen:
Denk je na de open dag dat deze studie wel wat voor jou kan zijn? Bezoek dan een meeloopdag!
Tijdens de meeloopdag wordt je door een maritieme student rondgeleid.
Deze student zal jouw de campus laten zien, meenemen naar college en je laten zien wat het inhoud om echte maritiemer te zijn!
Voor meer informatie klik dan hier.

Online Proefstuderen
Bij maritiem zijn vakken als hydrostatica en scheepsbewegingen van groot belang. Maar ook veel natuurkunde en wiskunde vakken komen aan bod.
Wil je meer weten over de stof die behandeld wordt en zo echt een goed beeld van de studie krijgen? Probeer dan online proefstuderen! Hierbij krijg je van een maritieme docent echt college met bijbehorende opdrachten.

Op de volgende data kun je dit jaar proefstuderen voor de studie Maritieme Techniek:
- 23 september 2019
- 4 november 2019
- 6 januari 2020
- 16 maart 2020
- 1 juni 2020
- 6 juli 2020*
- 10 augustus 2020*

 *Op deze data wordt de module van Maritieme techniek in een korter tijdsbestek aangeboden: je volgt exact dezelfde module, maar je doorloopt deze in 1 week i.p.v. in 3 weken.
Voor meer informatie klik dan hier

Open dagen
De TU Delft organiseert enkele open dagen waar je bij maximaal 3 opleidingen kunt bezoeken. Ben je benieuwd wat de studie Maritieme Techniek inhoud? Ben je geïnteresseerd in scheepsbouw?
Kom dan vooral langs tijdens de open dag!
Tijdens de open dag komt er een inhoudelijke presentatie over de opleiding in het algemeen. Daarna komt er een kleine college als voorproef.
Verder zal er een informatiemarkt aanwezig zijn waar maritieme studenten aanwezig zullen zijn om je alles over de studie te laten zien en al je vragen te beantwoorden.

Dit collegejaar zullen op de volgende momenten open dagen plaatsvinden:
- 18 en 21 oktober 2019
- 6 en 7 maart 2020
- 16 mei 2020
- 16 en 19 oktober 2020

Voor meer informatie klik dan hier.