Beurzen

Ben jij van plan om naar het buitenland te gaan? Een leuk project op te starten? Iets anders verbredends te ondernemen? Voor al dit soort dingen zijn en verschillende beurzen beschikbaar. Dus heb je financiele ondersteuning nodig? Kijk dan even rond of je het bijvoorbeeld hier kunt vinden!

 

VSBfondsDownloads logo VSBfonds | VSBFonds

Heb je plannen om na de afronding van je bachelor of master aan de TU Delft verder te studeren of onderzoek toe doen aan een universiteit of onderzoeksinstituut in het buitenland, wellicht is de VSB beurs dan iets voor jou. Het VSBfonds stelt voor 2022 drie beurzen beschikbaar voor TU Delft studenten die aantoonbaar betrokken zijn bij hun omgeving en die zich graag verder willen ontwikkelen. De VSBfonds Beurs bedraagt maximaal €10.000 en is een schenking. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van het studieplan en begroting.  Meer informatie over de voorwaarden, de aanmeldings- en selectieprocedure is hier verkrijgbaar. Deadline voor aanmeldingen is 1 maart 2022.

 

Prins Bernhard CultuurfondsLogo en promotie

Voor studenten die net hun bachelor of master hebben afgerond en hun grenzen verder willen verleggen, heeft het Cultuurfonds een buitenkans: een internationale beurs voor verdere studie. Ook in 2022 kunnen studenten tussen 1 februari en 1 april een buitenlandbeurs aanvragen. Maken uw studenten buitenlandplannen voor academisch jaar 2022-2023? Attendeer ze dan op onze studiebeurzen. Kijk hier voor verdere informatie.