Royal Huisman Shipyard B.V.

Branche / Vakgebied
Project manager
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Over Royal Huisman Shipyard B.V.

Royal Huisman Shipyard is gevestigd in Vollenhove (Ov.) en is gespecialiseerd in de bouw van “custom built” zeil- en motorjachten van 30 tot 90 meter lengte voor het topsegment.

"Custom built" betekent voor ons: uniek tot in de kleinste details, perfect uitgevoerd en boordevol innovatieve oplossingen.

“If you can dream it, we can build it”

Deze slogan maakt duidelijk waar het bij Royal Huisman om gaat: maatwerk voor veeleisende opdrachtgevers.

Alles aan de boord van de jachten wordt op maat gemaakt naar wens van de opdrachtgever. Elk jacht is dan ook uniek. Voor de werkzaamheden betekent dit dat een combinatie van ambachtelijk vakmanschap en het streven naar vernieuwende oplossingen noodzakelijk is.

 

Zusterbedrijf Rondal, tevens gevestigd in Vollenhove, vervaardigt en verkoopt kwalitatief hoogwaardige producten voor grotere luxe zeil- en motorjachten. De producten zijn: masten en tuigages, luiken en deuren, hydraulische en elektrische lieren en dekbeslag, o.a. gemaakt van aluminium, rvs en composiet. Rondal levert producten zowel aan Royal Huisman als ook aan andere werven in binnen- en buitenland.
De producten worden veelal op maat gemaakt naar specifieke wensen van de opdrachtgever.


Bij Royal Huisman en Rondal zijn in totaal ruim 300 werknemers in vaste dienst, aangevuld met tijdelijke arbeidskrachten en stagiairs.

Hun vakmanschap is daarvoor van essentieel belang, want het zijn ook hun creatieve oplossingen en inzichten die elk project tot een succes maken. Met een ervaring van ruim 135 jaar en een wereldwijde naamsbekendheid neemt Royal Huisman een vooraanstaande plaats in de jachtbouwwereld in.

 

Wij komen graag in contact met ambitieuze studenten met passie voor techniek.

Als werknemer van Royal Huisman weet je dat je op het hoogste niveau in jouw vakgebied werkt bij een bedrijf dat werkelijk waarde hecht aan jouw bijdrage en carrière. Naast een goed en uitgebreid pakket arbeidsvoorwaarden bieden we je prima mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Geïnteresseerd?

Kijk voor onze actuele vacatures op onze website (Click here)

of mail ons jouw sollicitatie bestaande uit een korte motivatie en C.V.

 

Royal Huisman Shipyard BV

t.a.v. afdeling HRM

Postbus 23

8325 ZG  Vollenhove

Tel. 0527-243131

E-mail vacatures@royalhuisman.com

http://www.royalhuisman.com

Bekijk hier ook een van onze video’s