Internship

Bedrijf
Nesec Fund Management BV
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Finance

Omschrijving

INTERNSHIP OPPORTUNITIES!

Voor een periode van 3-6 maanden zoekt NESEC Fund Management een stagiair die ons team kan versterken. Wij zijn als Fondsmanager actief in de scheepsfinancieringen.

Tijdens je stage maak je kennis met de financiële kant van scheepvaart en alternatieve financiers. Denk hierbij aan markt analyses maken, helpen met krediet analyses en het schrijven van aanvragen, maar ook financiële modellen bouwen. Ook is het onderzoeken en begrijpen de veranderende regelgeving en de impact op schepen, technische haalbaarheid van verschillende oplossingen van belang. Onze stage is op basis van 40 uur, maar kan in overleg ook op parttime basis.

Uiteraard zal er een stagevergoeding worden betaald.

Over Nesec

Nesec is een financieringsinstelling met meer dan 75 jaar ervaring in de Maritieme sector. Met het opzetten van ons fonds van € 250mln zijn wij de eerste grote alternatieve financier van shortsea schepen in Nederland. We financieren nieuwbouw schepen, herfinancieren bestaande schepen en helpen bestaande schepen te voldoen aan de komende wet en regelgeving door het financieren van emissie reductie systemen.

Met ons kleine team, werken we aan nieuwe fondsen, bedoeld om het gat te overbruggen wat traditionele banken hebben achtergelaten. Tijdens een stage bij Nesec zul je werken aan markt-analyse, het maken van financiële modellen, marketing, adminstratieve taken en volledige lening proces van begin (klantgesprekken) tot eind (closing bij notaris) mee-maken.

Interesse? Graag contact opnemen met Joost Bout (jbout@nesec.nl / 06-30185857)