Summer Internship

Bedrijf
Nesec Fund Management BV
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Finance

Omschrijving

SUMMER INTERNSHIP OPPORTUNITIES!

Voor een periode van 3 maanden zoekt NESEC Fund Management een stagair die ons team kan versterken. Wij zijn als Fondsmanager actief in de scheepsfinancieringen.

Tijdens je summer internship maak je kennis met de financiele kant van scheepvaart en alternatieve financiers. Denk hierbij aan markt analyses maken, helpen met krediet analyses en het schrijven van aanvragen, maar ook financiele modellen bouwen. Onze summer internship is op basis van 40 uur, maar kan in overleg ook op parttime basis.

Uiteraard zal er een stagevergoeding worden betaald.

Over Nesec

Nesec is een financierings instelling met meer dan 75 jaar ervaring in scheepsfinancieringen. Met het opzetten van ons fonds van € 250mln zijn wij de eerste grote alernatieve financier van shortsea schepen in Nederland. We financiering nieuwbouw schepen, herfinancieren bestaande schepen en helpen bestaande schepen te voldoen aan de komende wet en regelgeving door het financieren van emissie reductie systemen.

Met ons kleine team, werken we aan nieuwe fondsen, bedoeld om het gat te overbruggen wat traditionele banken hebben achtergelaten. Tijdens een stage bij Nesec zul je werken aan markt-analyse, het maken van financiele modellen, marketing, adminstratieve taken en volledige lening proces van begin tot eind mee-maken.

Interesse? Graag contact opnemen met Joost Bout (jbout@nesec.nl / 06- 30185857)