Junior consultant Maritieme sector

Bedrijf
Van Loenen Consultancy
Type
Vacature
Locatie
Zoetermeer
Branche / Vakgebied
Project manager
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://van-loenen.org

Omschrijving

Even voorstellen

Van Loenen Consultancy is een bureau met techneuten die ambitieuze, aansprekende opdrachtgevers begeleiden en ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en informatiemanagement. Klanten succesvoller maken: dat is onze missie! Wij zijn actief binnen de maritieme maakindustrie en de GWW-sector (overheid, ingenieursbureaus en aannemers). Steeds meer opdrachtgevers ontdekken onze toppers. Ze zijn leergierig, hebben in hun vliegende carrière start al verschillende organisaties gezien en hebben de theorie al in de (weerbarstige) praktijk gebracht. Ben jij ook zo’n ambitie volle starter of student die niet meer fulltime wil studeren?  

 Functieomschrijving

Als junior consultant Maritieme sector ben je verantwoordelijk voor het inrichten of optimaliseren van de processen van onze opdrachtgevers. Dit doe je in nauwe samenwerking met opdrachtgevers als Oceanco en Shipbuilder Software. Je maakt daarbij vaak deel uit van een multidisciplinair team waarbij je door je kennis van de maritieme processen van toegevoegde waarde bent. Tenslotte zal je ook betrokken zijn bij de implementatie van de processen en de uitgewerkte tooling.

 Dit vragen we van jou

Het profiel die we zoeken: • HBO/WO denkniveau (minimaal bachelor) (technische achtergrond, bij voorkeur scheepvaartschool of maritieme techniek) • IT affiniteit, je snapt hoe databases werken • Kennis van Systems Engineering is een pré • Analytisch, teamplayer, resultaatgericht en conceptueel denken • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Dit krijg je van ons

 • Leuk salaris 

 • Auto van de zaak indien de werf lastig bereikbaar is
 

Fulltime/parttime

De job is beschikbaar voor kandidaten die minimaal 16 uur per week beschikbaar zijn. 

 

Interesse in deze vacature of wil je graag eerst meer informatie? Neem contact op via info@van-loenen.org of bel Beatrix (06 24 123 072)