Engineer Sailing Systems Rondal

Bedrijf
Royal Huisman Shipyard B.V.
Type
Vacature
Locatie
Vollenhoven
Branche / Vakgebied
Construction, Project manager
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Functieomschrijving

De productgroep sailing systems van Rondal richt zich op het ontwerpen en produceren van zeilsystemen voor superjachten. De focus ligt op de spars en rigging (masten, gieken en tuigage) maar werkzaamheden voor andere producten zoals lieren en dekbeslag zijn ook mogelijk.

Voor de productgroep sailing systems zijn wij op zoek naar een:

Engineer (fulltime)

Als engineer werk je in een klein dynamisch team. De taken variëren van het opzetten van concepten en het uitvoeren van berekeningen tot het in detail uitwerken van ontwerpen en het in de praktijk testen van deze producten. Er wordt gewerkt met verschillende 2D en 3D CAD pakketten voor het uitwerken van de ontwerpen. Een groot deel van het ontwerp wordt uitgevoerd met behulp van (niet-lineaire) simulatie software (FEM/CFD). De werkzaamheden en producten bieden een zeer interessante technische mix van werktuigbouw, scheepsbouw, lucht-/ zeilvaart en mechatronica. Jouw persoonlijke sterktes en interesses bepalen het uiteindelijke takenpakket.

Vereisten

Profiel:

  • Technische HBO of TU opleiding;
  • Affiniteit met zeiljachten;
  • Kennis van AutoCAD en Inventor software (of vergelijkbare software);
  • Kennis/ervaring met FEM/CFD is een pré;
  • Kennis/ervaring met composieten is een pré;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels;
  • Oplossingsgericht met een analytische aanpak.

Wij bieden:

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Harald Lubbinge (Managing Director Rondal), telefoonnummer +316 45 48 62 58 of per e-mail H.Lubbinge@rondal.com.