Engineer Rondal

Bedrijf
Royal Huisman Shipyard B.V.
Type
Vacature
Locatie
Vollenhoven
Branche / Vakgebied
Construction, Project manager
Vereiste taal
Engels, Nederlands

Omschrijving

Functieomschrijving

De engineeringafdeling van Rondal ontwerpt state-of-the art producten en maatwerk oplossingen voor luxe superjachten. Als engineer werk je aan unieke en uitdagende projecten op het gebied van zeilsystemen, windbreaks, luiken, lieren en dekbeslag.

Voor de afdeling engineering zijn wij op zoek naar een:

Engineer (fulltime)

Als engineer werk je in een dynamisch en constructief team. Je taken als engineer variëren van het opzetten van ontwerpconcepten, het uitvoeren van berekeningen, het in detail uitwerken van ontwerpen en het uiteindelijk in de praktijk testen van deze producten. Er wordt gewerkt met Inventor en verschillende simulatieprogramma’s. De werkzaamheden en producten bieden een zeer interessante technische mix van werktuigbouw, scheepsbouw, lucht-/ zeilvaart en mechatronica. Je werkt nauw samen met collega’s vanuit de afdelingen werkvoorbereiding, productie en projectmanagement aan verschillende van onze projecten elk in een specifieke fase.

Vereisten

Profiel:

  • Afgeronde HBO opleiding werktuigbouwkunde;
  • Ervaring met Inventor en Rhino of soortgelijke pakketten is een pré;
  • Affiniteit met scheepsbouw of jachtbouw;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels in woord en schrift;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband inzetbaar;
  • Oplossingsgericht, praktisch ingesteld met een analytische aanpak.

Wij bieden:

Uitdagende werkzaamheden in een unieke sector, prima opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en ruimte voor eigen initiatief en zelfontplooiing. Daarnaast bieden wij een goed pakket met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Harald Lubbinge (Managing Director Rondal), telefoonnummer +316 45 48 62 58 of per e-mail H.Lubbinge@rondal.com.

Heb je belangstelling voor deze vacature dan ontvangen wij graag je schriftelijke sollicitatie met CV. Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling HRM. Email: vacatures@rondal.com