Project Manager Offshore Simulations

Bedrijf
MARIN
Type
Vacature
Locatie
Wageningen
Branche / Vakgebied
Project manager
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Website
https://www.marin.nl/en

Omschrijving

Verbind jij theorie en praktijk en wil je numerieke modellen integreren met resultaten van onze eigen faciliteiten? Deel je onze fascinatie voor golven, stromingen en het gedrag van schepen en drijvende constructies op zee? Werk dan met ons samen voor bekende en nieuwe vakgebieden zoals drijvende wind en zon op zee.

 

Wat ga je doen?

Je integreert verschillende simulatietools in onderzoek en commerciële projecten waarmee we ons fysisch begrip van de stroming vergroten, operaties op zee slimmer en veiliger maken en de innovaties van klanten versnellen. Je doet rekenstudies en voert complexe berekeningen uit voor de maritieme sector. Je bent betrokken bij uitdagende hydrodynamische vraagstukken in de offshore: van de offerte tot en met het rapporteren van je resultaten en het adviseren hierover. Waar mogelijk schrijf je artikelen over je resultaten. Je gebruikt je eigen creativiteit om verdere toepassingsmogelijkheden van rekentools en analysemethoden (zoals bijvoorbeeld data science en artificial intelligence) in projecten te vergroten en het toepassingsgebied verder uit te breiden.

 

Wie zoeken we?

Iemand die de theorie in wil duiken en dat combineert met praktische projectmanagement-vaardigheden. Je hebt een afgeronde universitaire- en eventueel een PhD-opleiding in een technische richting. Je begrijpt de hydrodynamica om complexe offshore-operaties te analyseren. Ook heb je ervaring met simulaties van dynamische systemen en je kunt fysische modellen analyseren, implementeren en toepassen. Ervaring met modelproeven en hydrodynamische numerieke modellen is een pre. Je bent net afgestudeerd, of je hebt al meerdere jaren ervaring in onderzoek of praktijk.

 

Wat bieden we?

Je gaat aan de slag bij MARIN, een onafhankelijk en wereldwijd erkend topinstituut in hydrodynamisch en nautisch onderzoek. En met een relevante missie: scheepvaart schoner, slimmer en veiliger maken en bijdragen aan duurzaam gebruik van havens, vaarwegen en de zee. Je ontwikkelt jezelf in een netwerk van 400 specialisten en krijgt alle ruimte om daarin je eigen route te kiezen.

 

Meer weten?

Frédérick Jaouën, teamleider vertelt je graag meer over de functie via (0317) 49 35 09. Stuur je reactie uiterlijk 7 november 2021. Binnen twee weken na de sluitingstermijn ontvang je onze reactie over het vervolg van de procedure. Reageren op de vacature kan via de SOLLICITEER button.