Bouwcoördinator (ontwikkeltraject)

Bedrijf
Feadship
Type
Vacature
Locatie
Aalsmeer
Branche / Vakgebied
Project manager
Website
http://www.feadship.nl/en

Omschrijving

Ben jij de verbinder in het proces om de projectplanning te realiseren? En kan jij met je technische kennis een sparringpartner zijn voor de voormannen die betrokken zijn bij de bouw van het jacht? Lees dan snel verder.

Over de functie

Ruim 1800 vakmensen werken in Nederland aan superjachten onder de naam Feadship: een naam met wereldalure. Elk jacht (tot wel 120 meter!) is custom built, geheel naar wens van de klant. De bouw van een Feadship duurt gemiddeld drie jaar.
Bij Koninklijke de Vries Scheepsbouw in Aalsmeer zijn wij op zoek naar een Bouwcoördinator. De werf bestaat uit 3 dokhallen waar de Feadship jachten worden afgebouwd.

De uitdaging: In de functie van Bouwcoördinator ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de projectplanning voor de toegewezen bouwnummer(s). Je bent in staat om belanghebbenden in het gehele proces met elkaar te verbinden. Zo begeleid, controleer en stem je afspraken af met de verschillende productie- en engineering afdelingen, zusterbedrijven en onderaannemers. Met jouw technische kennis ben jij een sparringpartner voor de Voormannen van de verschillende disciplines en houd je toezicht op de veiligheid aan boord. Je houdt nauw contact met de Project Coördinator omtrent de voortgang van de planning en knelpunten hierin. In dit ontwikkeltraject tot Bouwcoördinator word je niet direct in het diepe gegooid, maar krijg je goede begeleiding vanuit het team van de afdeling Bouwcoördinatie. Afhankelijk van de ontwikkeling die je laat zien groei je na verloop van tijd door naar zelfstandig Bouwcoördinator. Je valt onder begeleiding en aansturing van de Bedrijfsleider Productie.

Wij vragen

  • een aantal jaar relevante werkervaring in de scheeps- of jachtbouw;
  • je bent communicatief vaardig waardoor je jezelf goed en overtuigend kunt uitdrukken in woord en geschrift;
  • proactief, resultaatgericht en klantgericht zijn competenties die bij jou passen;
  • samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, je beschikt over een analytisch denkvermogen en een helicopterview

Wij bieden

  • een inspirerende werkomgeving aan de top van de luxe jachtbouw;
  • een informele werksfeer met leuke activiteiten zoals een wekelijkse bootcamp en gezellige events van de personeelsvereniging;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, je hebt toegang tot de Feadship Academie waar je kunt deelnemen aan opleidingen en trainingen;
  • een goed salaris, goede pensioenregeling en 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen.

Elke motorjacht is custom made en kan niet bestaan zonder jouw bijdrage. Er zit dus altijd een stukje van jezelf in. Dat geeft een gevoel van trots. En ook een gevoel van verantwoordelijkheid. Misschien nog wel het belangrijkste dat we je kunnen bieden.

Extra informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marcel Wilkes (Bedrijfsleider Productie) of Daniel Harting (P&O Adviseur) via telefoonnummer 0297-388900. Heb je interesse in de vacature? Solliciteer dan via deze link.