Surveyor Plan Approval

Bedrijf
Bureau Veritas
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Construction, Research and Development
Website
https://www.bureauveritas.nl/

Omschrijving

Bureau Veritas Marine Nederland B.V. zoekt een

 

SURVEYOR PLAN APPROVAL

 

Om onze dienstverlening nog verder te verbeteren zijn wij voor onze afdeling Dutch Plan Approval Office in Rotterdam op zoek naar versterking!

AFDELING

De afdeling Plan Approval houdt zich bezig met het onderzoeken en evalueren van ontwerpen van schepen en offshore installaties aan de hand van klasse specificaties en de wettelijk verplichte eisen met betrekking tot veiligheid en kwaliteit.
Op de Dutch Plan Approval Office is veel diversiteit op het gebied van projecten en scheepstypen, daarnaast kenmerkt de afdeling zich door een sterk internationaal karakter. Door de technische expertise en sterke customer focus van het team vergroten wij onze toegevoegde waarde richting onze klanten.
Het Surveyors team van het Dutch Plan Approval Office is actief in de vakgebieden Hull, Machinery, Electricity & Automation, Stability en Safety.

De functie

Als Surveyor Plan Approval ben je één van de aanspreekpunten voor onze klanten met betrekking tot nieuwbouwprojecten en verbouwingen van schepen. In deze rol beoordeel je ontwerptekeningen aan de hand van relevante regelgeving en assisteer je de klant om tot een resultaat te komen dat zowel voldoet aan gestelde eisen als praktisch uitvoerbaar is. Tevens fungeer je als technisch adviseur voor zowel onze klanten als de collega’s in het internationale Bureau Veritas netwerk.

Jouw profiel

Je bent ambitieus, proactief en een goede teamspeler. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en voel je je thuis in een dynamische omgeving. Voor deze rol is leergierigheid essentieel: om onze klanten optimaal te bedienen moet je je willen verdiepen in complexe regelgeving en de ontwikkelingen op de voet willen volgen. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Afgeronde opleiding van de TU of HTS Maritieme Techniek
  • Een aantal jaar ervaring in de maritieme sector, ervaring met scheepsontwerpen is een pré
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 

Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie in een team met enthousiaste collega’s. Daarnaast krijg je een opleidingstraject waarin je enorm veel leert. Ook bieden we goede arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden en een bonus.

Geïnteresseerd?

We ontvangen jouw motivatie en CV graag via hrmnld@bureauveritas.com