Surveyor Plan Approval

Bedrijf
Bureau Veritas
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Construction, Research and Development
Website
https://www.bureauveritas.nl/

Omschrijving

Bureau Veritas Marine Nederland B.V. zoekt een:

SURVEYOR PLAN APPROVAL

Voor de verdere uitbouw van ons team, en versterking van onze dienstverlening, zijn wij voor onze afdeling Dutch Plan Approval Office in Rotterdam op zoek naar een Surveyor Plan Approval.

AFDELING

De afdeling Plan Approval houdt zich bezig met het onderzoeken en evalueren van ontwerpen van schepen en offshore installaties aan de hand van klasse specificaties en de wettelijk verplichte eisen met betrekking tot veiligheid en kwaliteit. Onze activiteiten kenmerken zich door een grote diversiteit op het gebied van projecten en scheepstypen en hebben een sterk internationaal karakter. Door de technische expertise en sterke customer focus van onze Surveyors, maximaliseren wij de toegevoegde waarde naar onze klanten. Het Surveyors team van het Dutch Plan Approval Office is actief in de vakgebieden Hull, Machinery, Electricity & Automation, Stability en Safety.

functiebeschrijving

Als teamlid van onze afdeling Plan Approval ben je één van de aanspreekpunten voor onze klanten met betrekking tot nieuwbouwprojecten en verbouwingen van schepen. U beoordeelt ontwerptekeningen aan de hand van relevante regelgeving en assisteert de klant om tot een resultaat te komen dat conform de eisen en tegelijkertijd praktisch uitvoerbaar is. Tevens fungeert u als technisch adviseur voor zowel onze klanten als de collega’s in het internationale Bureau Veritas netwerk.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding TU Maritieme Techniek. Qua persoonlijkheid bent je ambitieus, leergierig en flexibel. Je voelt je thuis in een sterk dynamische omgeving. Daarnaast beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en kan je goed in teamverband werken. Je verdiept je in complexe regelgeving en volgt de ontwikkelingen op de voet, waardoor je professioneel technische antwoorden kunt geven op vragen van onze klanten. Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste.

aanbod

Een uitdagende en veelzijdige functie met volop ruimte voor verdere ontwikkeling binnen een succesvol en ambitieus team. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt een uitgebreid opleidingstraject.

 

Geïnteresseerd?

We ontvangen jouw motivatie en CV graag via www.bureauveritas.nl/home/careers

 

In verband met de EU General Data Protection Regulation behandelen wij persoonlijke gegevens (curriculum vitae) niet meer per e-mail maar gebruiken wij een beveiligd sollicitatiesysteem waarbij uw gegevens maximaal 1 jaar bewaard blijven. Wanneer u hier bezwaar tegen heeft, dan ontvangen wij graag een bericht via hrmnld@nl.bureauveritas.com.