Process Improvement Engineer

Bedrijf
Van Loenen Consultancy
Type
Vacature
Locatie
Zoetermeer
Branche / Vakgebied
Research and Development
Vereiste taal
Engels, Nederlands
Start op
01 juli 2019
Eindigt op
01 juli 2020
Website
https://van-loenen.org

Omschrijving

Van Loenen Consultancy is een bureau met techneuten die ambitieuze, aansprekende opdrachtgevers begeleidt en ondersteunt bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en informatiemanagement. Klanten succesvoller maken: dat is onze missie! Wij zijn actief binnen de GWW-sector (overheid, ingenieursbureaus en aannemers) en de maakindustrie zoals de maritieme sector. 

Om onze opdrachtgevers binnen de maritieme sector nog beter van dienst te kunnen zijn zoeken we een enthousiaste, gedreven

Process Improvement Engineer

Als Process Improvement Engineer ben je verantwoordelijk voor het inrichten of optimaliseren van de processen. Daarnaast organiseer je dat de bijbehorende informatiebehoefte ingeregeld wordt. Dit doe je in nauwe samenwerking met de Opdrachtgever. Je maakt daarbij vaak deel uit van een multidisciplinair team waarbij je door je kennis van de maritieme processen van toegevoegde waarde bent. Tenslotte zal je ook betrokken zijn bij de implementatie van de processen en de uitgewerkte tooling.

Je wordt binnen onze organisatie onderdeel van een team van 6 gedreven professionals met een diversiteit aan achtergrond en ervaring. Onderling zorgen we voor kruisbestuiving van onze kennis en ervaring, zodat we onze opdrachtgevers optimaal bedienen.

Het profiel van de Process Improvement Engineer die we zoeken is

  • HBO/WO denkniveau (technische achtergrond)
  • Enkele jaren werkervaring binnen de maritieme sector is een must
  • IT affiniteit
  • Kennis van Systems Engineering en deze methodiek zelf ook toegepast hebben binnen projecten is een pré
  • Ervaring met Relatics is een pré
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Daarnaast beschik je over de volgende competenties; analytisch, samenwerken, resultaatgericht en conceptueel denken.

Een referentiecheck en vaardighedentoets kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure. Daarnaast zal er (op termijn) een veiligheidsonderzoek uitgevoerd worden.

Ben jij de kandidaat die past binnen dit plaatje? Of heb jij de ambitie om de ontbrekende vaardigheden je eigen te maken? Dan doen we jouw graag een passend, concurrerend aanbod! Stuur je CV met begeleidend schrijven naar info@van-loenen.org.

Heb je vragen over de door ons aangeboden functie? Neem dan contact op via 079-7850353.

Spreekt jou als werkzoekende ons bedrijf je aan? Laat het ons dan weten door je CV te sturen met daarbij de toelichting waar jij mogelijkheden ziet binnen ons bedrijf.