IWR

International Waterbike Regatta 2022

Na drie jaar op het droge te hebben gestaan gaat DWT eindelijk weer naar het 41ste IWR in Bremen! Ben jij een beunhaas, fanatieke schippe of socialiser? Schrijf je dan nu in! Het zal plaatsvinden van 25 tot en met 29 mei. De kosten voor deze onvergetelijke week bedragen 120 euro exclusief vervoer. Voor dit geld krijg je een week lang eten, bier, camping, een goodiebag,  en toegang tot het IWR.  Vervoer zullen we na de inschrijvingen regelen. Bremen is goed bereikbaar met de trein, en er zal eventueel een carpool georganiseerd worden.  

Tijdens het IWR, International Waterbike Regatta,  worden de wedstrijdboten  op alle fronten getest van een forward-backward race tot een bollard pull. Het is een unieke ontwerpuitdaging waar veel moeilijke afwegingen moeten worden gemaakt. Ook moet er tijdens een IWR veel onderhoud worden gepleegd om de boot in top conditie te houden, maar er is meer dan genoeg tijd voor gezelligheid.  

Schrijf je in voor 25 februari om mee te kunnen op deze unieke en prachtige reis. Kun je niet de hele week, of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met Thomas Havenga (06 53592192) of Philippe Rouffaer (06 30381125).