Overig

Studie Broodje Leo

Het is weer zover, tentamentijd. Om de pijn wat te verzachten bieden wij vanuit het bestuur aan een broodje leo voor jullie te halen voor de woensdagmiddaglunch! Vul het onderstaande formulier in voor dinsdag 29 oktober 15:00 en dan zorgt het bestuur ervoor dat jij in de pauze je broodje Leo op kan halen in het hok. Zo kan je lekker smikkelen en hard studeren tegelijk!

Studie Broodje Leo

Het is weer zover, tentamentijd. Om de pijn wat te verzachten bieden wij vanuit het bestuur aan een broodje leo voor jullie te halen voor de woensdagmiddaglunch! Vul het onderstaande formulier in voor dinsdag 5 november 15:00 en dan zorgt het bestuur ervoor dat jij in de pauze je broodje leo op kan halen in het hok. Zo kan je lekker smikkelen en hard studeren tegelijk!

Jaartrui 116

Waerde Froudianen!

SMT Townhall meeting

Society of Marine Technology (SMT) organizes a Town Hall meeting. The perfect moment to talk and give your feedback about the education in the master. 

SMT Lunch Lecture: Analysis of ship hydrodynamics by particle image velocimetry technique

Society of Marine Technology (SMT) organizes a lunch lecture for master students.

EJD - EersteJaars Diner

Deze avond zal een onvergetelijk EJD worden neergezet!

SMT Pub Crawl

SMT organises the yearly pubcrawl monday the 16th of December. You will get beers, shots and snacks at 4 different pubs for only €5. The pubcrawl will start at 20:00 at de markt and end around 22:00 at S-Café. There will be place for 40 persons, in order of registration.

Feedbacklunch oudere jaars

Gedurende deze lunch zal samen met de tweedejaars en ouder een feedback moment zijn voor het tweede kwartaal onder het genot van een broodje leo!

Online: Feedbacklunch Eerstejaars

Gedurende deze lunch zal samen met de eerstejaars een feedback moment zijn voor het derde kwartaal. Meer informatie volgt...

Uitgesteld: MMD
S.G. William Frubquiz

Word jij de slimste Froudiaan van de avond en win jij de felbegeerde S.G. William Frubquiz?! Test het deze avond! Op een digitale wijze zullen wij jullie vragen van uiteenlopende categoriën stellen. Het mooiste is dat iedereen mee kan doen, dus daag ook direct je huisgenoten, familie en vrienden uit!