KNVTS

Evenement type:  excursions
Locatie:  Deltahotel, Maasboulevard 15, Vlaardingen
Datum:  20 december 17:00  t/m  23:00  uur
KNVTS

De decemberlezing van KNVTS Afdeling Rotterdam wordt dit jaar wederom georganiseerd in samenwerking met KIVI MarTec met als thema ‘startups’. Gedurende de avond zullen drie veelbelovende startups  aan het woord komen, allen verwant aan de scheepsvaart en -bouw, te weten PENTAR, we4sea en Skoon Energy.

Zij zullen hun ambitie om de markt te penetreren uitleggen aan de hand van hun unieke innovaties, maar zij zullen vooral ook verduidelijken hoe zij zichzelf onderscheiden van de huidige markt.

PENTAR focust zich op de augmented reality tijdens het proces van scheepsmanagement door zaken als preventief onderhoud, kwaliteitscontrole en training via hun software efficiënter te maken.

We4sea biedt een platform aan waarop scheepseigenaren brandstofefficiëntie en emissiereductie snel kunnen toepassen op hun vloot.

Skoon Energy heeft als doel om de scheepsvaart volledig elektrisch te laten varen door middel van hun batterij-containers.

Tijdens de avond kunt u een antwoord verwachten over de vraagstukken van de toekomst.

Locatie: Deltahotel, Maasboulevard 15, Vlaardingen

Aperitief: 17.30 uur
Aanvang maaltijd: 18.30 uur
Aanvang lezing: 19.45 uur

Kosten maaltijd : leden € 15.-, niet leden € 20.-, studenten € 10.-.
Betaling maaltijd dient te geschieden via de bankrekening IBAN NL58INGB0000325478.
Aanmelding maaltijd: Om deel te nemen aan de maaltijd is men verplicht zich aan te melden voor dinsdag 18 december vóór 12:00 via aanmelden@knvts.nl

Voor alleen het bijwonen van de lezing hoeft u zich niet aan te melden, welkom allemaal.