Na-aanmelden onderwijs

Evenement type:  algemeen
Datum:  13 augustus 09:28

Aanmelden voor BSc-onderwijs

Mogelijkheid tot na-aanmelden

 

Beste student,

Ben je jezelf vergeten aan te melden voor een vak tijdens de daarvoor bestemde aanmeldperiode of heb je bedacht dat je toch een ander vak wilt volgen, dan kun je in een vooraf vastgestelde periode een verzoek tot na-aanmelden doen in OSIRIS.

Dit is echt de allerlaatste kans waarop jij jezelf nog kenbaar kan maken bij de onderwijsorganisatie. Wanneer het semester is gestart is er geen mogelijkheid meer tot na-aanmelden, dit geldt ook voor onderwijs dat pas later in het semester (dus al het onderwijs van zowel kwartaal 1 als kwartaal 2) start. Dit betekent dat je dan dus niet meer mag deelnemen.

Er geldt een na-aanmeldperiode via OSIRIS - Je hebt van 15 t/m 25 augustus de tijd om een verzoek tot na-aanmelden in te dienen voor BSc-onderwijs van semester 1 (kwartaal 1 en 2).

LET OP: Er is geen garantie op plaatsing binnen het vak. Je krijgt na de tweede controle vanuit Osiris bericht of je daadwerkelijk definitief aangemeld wordt. Het kan dus voorkomen dat je uiteindelijk niet geplaatst zult worden.

Ben je na deze na-aanmeldperiode alsnog vergeten je aan te melden voor een of meerdere vakken? Dan kun je niet deelnemen aan verplichte onderwijs van die betreffende vakken.

Niet aangemeld betekent dan dus ook niet meedoen. Dat wil zeggen dat je dus geen verplicht onderwijs, practica, projectgroepen of werkgroepen kan bijwonen. Blijkt achteraf dat je toch mee hebt gedaan zonder geldige aanmelding, dan kan het zijn dat je uiteindelijk geen (eind)cijfer krijgt. We verwijzen je hiervoor ook naar de reglementen van de opleiding.

Aanmelden doe je op het volledige vak, ook als je maar een onderdeel hiervan gaat volgen.

meer informatie en een overzicht aan vakken kun je terugvinden op https://www.tudelft.nl/studenten/faculteiten/3me-studentenportal/onderwijs/gerelateerd/aanmelden-voor-onderwijs-en-tentamens/onderwijs/

 

Vragen of contact opnemen?
Hier vind je een antwoord.

na-aanmelden kan van 15 t/m 25 augustus via osiris.
meer informatie vind je hier.

 

 

 

NIET AANMELDEN = NIET MEEDOEN!

*Aanmelding voor onderwijs voor semester 2 – 2018-19 vindt plaats in december 2018.