Monaco Yacht Show

Evenement type:  excursions
Locatie:  Monaco
Datum:  27 september  t/m  30 september
Monaco Yacht Show

Jaarlijks wordt de Monaco Yacht Show georganiseerd. Dit is dé show voor de grootste en duurste superjachten uit de gehele wereld waar de elite, en nu ook jij, een kijkje kunnen nemen! De perfecte manier om even bij te komen van de eerste weken college na de zomer. Amels heeft ook dit jaar een aantal kaarten beschikbaar gesteld voor Froude om met een delegatie aanwezig te zijn. De kaarten zijn dan ook het enige wat geregeld wordt. Dat betekent dus dat vervoer, overnachting en eten zelf geregeld zal moeten worden.

Daarnaast probeert Froude om een aantal bootbezoeken voor jullie in te plannen, maar dit is nog niet zeker. Vrijdag 28 september is dan ook de verplichte dag om aanwezig te zijn. Iedereen krijgt twee dagkaarten en kan dus kiezen om ook de donderdag of de zaterdag de show te bezoeken. 

Er zijn kaarten voor 25 personen beschikbaar dus schrijf je snel in! Inschrijven kan tot en met maandag 20 augustus en de kaarten gaan op volgorde van inschrijving.

Met mijn inschrijving machtig ik de penningmeester van het S.G. "WIlliam Froude" om €15 af te schrijven van mijn rekening.