Tour de Froude

Evenement type:  other
Datum:  09 juli  t/m  12 juli

Beste Froudianen,

Om de zomer en natuurlijk het 23e Lustrum op een passende wijze in te luiden, wordt er de eerste week na de tentamens Tour de Froude georganiseerd. Het belooft een week met veel bootjes, veel gezelligheid en veel zon te worden. 
Maandag 9 juli wordt je verwacht in Willemstad om 13:00 uur. Na een mooie tocht, zullen we vervolgens op donderdagavond 12 juli het event afsluiten. Er wordt een aantal mooie havens aangedaan en er zullen de nodige activiteiten en dergelijke georganiseerd worden in de avond. Naast dat er deze week ultiem genoten kan worden van de zomer is er ook een klein wedstrijdelement aanwezig.
Practische info,
+ De BBQ is inbegrepen
+ Havengeld is voor eigen rekening
+ Voedsel en drank is voor eigen rekening
+ Bring your own bootje
+ Gadget is inbegrepen
+ Avondactiviteit inbegrepen
+ Escalatie gegarandeerd
+ Kosten: €20,- p.p.

Als je nog vragen hebt kan je altijd contact opnemen via secretaris@froude.nl' onder vermelding van 'tour de froude' of één van de commissieleden aanspreken. De inschrijvingen openen dinsdag 29 mei! En ze zullen sluiten op 25 juni om 12:00 uur. 

Inmiddels is de route die we zullen gaan bevaren ook bekend! Zie de afbeelding hieronder. We starten in Willemstad en zullen eindigen in Bruinisse. 


Behouden vaart namens,
Commissie Tour de Froude
Julia van den Heuvel, Tim Lelieveld en Bram Knegt