Samenwerking

Het S.G. "William Froude" is een zeer veelzijdige studievereniging, die naast het organiseren van vele activiteiten ook vier maal per jaar een verenigingsblad uitgeeft en een jaarboek.  Een kleine greep uit de activititeiten zijn:

  • Tweedaagse Binnenlandse Excursie, Meerdaagse Buitenlandse Excursie, Casetour en Dagexcursies. Dit zijn allen excursies waarbij we langs verschillende bedrijven gaan om hun activiteiten te bezichtigen. Bij deze excursies die meer dan één dag duren behoort ook een reisverslag voor zowel de student als het bezochte bedrijf. 
  • Lunchlezingen op de TU Delft waarbij de meest actuele en innovatieve onderwerpen worden gepresenteerd onder het genot van een lunch.
  • Verenigingsblad van het S.G. "William Froude" het Boegbeeld. Een zeer professioneel blad met een oplage van 1000 stuks die onder alle maritiemers, leden van de Vereniging Oud Leden en geïnteresseerden wordt verspreid.
  • Het jaarboek van het S.G. "William Froude" wat ieder jaar weer een prachtig boekwerk wordt waarin het afgelopen jaar van het S.G. "William Froude" is vereeuwigd. 
  • De website van het S.G. "William Froude". Op deze splinternieuwe website kunnen vacatures geplaatst worden en is het mogelijk om een sponsorplek te verkrijgen op de sponsorpagina. 

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking aan één of meerdere activiteiten? Aarzel niet en contacteer ons telefonisch of via de mail, zie de contactgegevens onderaan deze pagina.