Extern

 • IFF (Inter Facultair Feest)

  In samenwerking met 4 andere studieverenigingen wordt het eerste grote feest van het jaar neergezet in de Lorre. Het thema is; ''no pantelones - wtf lets do it like Donald Duck''

 • KIVI MARTEC Lusturm

  Binnenkort is het lustrumfeest van KIVI MARTEC! KIVI is de beroepsorganisatie voor ingenieurs en MARTEC is de maritieme afdeling. Zij bestaan dit jaar 50 jaar en daarvoor pakken ze groots uit!

 • Lezing: Vissersschip MDV-1 'Immanuel'

  KIVI en KNVTS organiseren samen een lezing. De lezing zal verzorgd worden door Hoekman Shipbuilding uit Urk en Padmos uit Stellendam. 
  Gezamenlijk hebben zij een spraakmakend, energiearm en innovatief vissersschip ontworpen en gebouwd, en zijn de winnaars geworden van de “Schip van het Jaar prijs 2016”.

 • IWR Gdánsk / Ilawa

  Het International Waterbike Regatta (IWR) is, zoals de naam al zegt, de wedstrijden voor de waterfietsteams voor alle Europese maritieme opleidingen. Dat betekent dat er geracet wordt met high-end waterfietsen, maar dat is niet het enige!
                  Een traditie van het IWR is dat er onbeperkt bier is (er is al 5000 liter ingeslagen) en dat er behoorlijk wordt gefeest. Een deel is bezig met de techniek, maar een groter deel is 's avonds en 's nachts actief om een goed feestje te bouwen en houdt dat tot de late uurtjes vol, om de volgende dag een reparatiebiertje te vinden bij de 24-uurstap. Natuurlijk kan er ook de stad in worden gegaan om het nachtleven te proeven!
                  Dit jaar is het IWR in Ilawa (Polen) van 24 tot 28 mei. Heb je zin om met een groep vrienden mee te gaan en Froude te vertegenwoordigen in het buitenland? Geef dan je interesse aan via de lijst naast het Froudehok of spreek Maarten aan!

Download onze activiteiten naar je eigen kalender

Download kalender

of voeg de feed zelf toe door gebruik te maken van de volgende URL:

https://froude.nl/activiteiten/feed