FUN Casedag

Evenement type:  seminars
Locatie:  Bouwcampus
Datum:  21 februari 09:00  t/m  17:30  uur
FUN Casedag

Op woensdag 21 februari zal er een nieuw evenement plaatsvinden in de Bouwcampus! Op deze dag wordt de eerste FUN (Froude-UNFC-NES) Casedag georganiseerd in samenwerking met de twee studieverenigingen van HBO Maritieme Techniek. Het evenement wordt georganiseerd als nieuwe invulling van de Casetour en mede mogelijk gemaakt door Damen Schelde Naval Shipbuilding en C-Job Naval Architects.

Het programma zal in de ochtend bestaan uit twee grote cases waar plek is voor twee keer 60 studenten. Deze cases worden georganiseerd door Damen Schelde en C-Job.
In de middag zullen er vervolgens zes kleinere cases zijn waar plek is voor 20/25 studenten per case. Deze bedrijven worden later via Facebook bekend gemaakt!

De dag is voor iedereen toegankelijk en er zal dan ook een mix zijn van zowel HBO als TU-studenten, en van eerstejaars tot masterstudenten. Het is geheel vrijblijvend om te kiezen of je een hele dag aanwezig bent of alleen een dagdeel.

De dag zal inclusief ontvangst met koffie en thee, een lunch en een afsluitende borrel zijn. Deelname zal gratis zijn!

Houd dus de Froudesite en het Facebookevenement in de gaten voor meer informatie over de bedrijven en de opening van de inschrijvingen!